Nye medlemmer: Velkommen

Vi byder dig hjertelig velkommen til vores skønne område i Fredensborg, uanset om du skal bo i Grundejerforeningen Trekanten (Ryttervænget og Stenbækgårdsvej) eller Grundejerforeningen Fredensborg Søpark (Kovangen og Maglegårdsvej).

Hele området er dækket af Fredensborg Søparks Antenneforening, kaldet FSA eller FSANET.dk.

Gennem vores nedgravede coaxkabler og fiber dækker vi hele området med kabel-tv, som leveres i højst mulige kvalitet fra Antenneforeningen Glenten i Odense. Vi leverer højtydende og stabilt internet samt IP-telefoni gennem internettet. Alt til markedets laveste priser.

Fordelen ved at stå sammen i en antenneforening fremfor at være individuelle kunder hos teleselskaberne er, at vi alle får disse tjenester billigere, og vi kan selv bestemme leverandør, og hvad vi får leveret. FSA’s aktiviteter sparer os alle hver især for 1.000 – 4.000 gode, beskattede kroner om året.

307 husstande, svarende til 85 % af alle i området, er medlem af FSA. 234 medlemmer svarende til 77 % af medlemmerne har internet fra FSA.

Som ny beboer i området kan du for kun 625 kr. overtage medlemskabet fra den tidligere ejer/beboer af huset. Hvis vedkommende ikke er medlem af FSA, koster tilslutning 4.200 kr.  plus udgifter til stikledning og husinstallation. Beløbet er det samme indskud, som alle medlemmer har foretaget.

Se Indmeldelse, udmeldelse og vejledning for ejendomsmæglere.

Se økonomi, kontingent, generalforsamling og vedtægter samt en kort beskrivelse af foreningen.

Du er altid velkommen til at kontakte et bestyrelsesmedlem på fsa@fsanet.dk.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen