WebTV

WebTV fra Glenten = Glenten TV

WebTV er streamede tv-kanaler, der via internettet kan ses på pc, laptop, smartphone, iPhone, tablet, Ipad og tv. Du har adgang til en række (men ikke alle) af de tv-kanaler, der er i din tv-pakke. På programoversigten kan du ses hvilke kanaler, du har adgang til afhængig af din tv-pakke.

Du kan registrere op til 4 enheder med 2 aktive streams. Det vil sige du kan se Web-TV på 2 enheder samtidig.
Du kan afregistrere dine enheder under “indstillinger” i appen hvis du ønsker at skifte eller fjerne en enhed.

WebTV koster ikke ekstra, men er betalt gennem betalingen for din tv-pakke. Dog skal du foretage særlig tilmelding, hvis du modtager WebTV på et almindeligt tv-apparat. Copydan vil have 12 kr. om måneden, som FSA skal opkræve og afregne. WebTV på alm. tv kan kræver, at du har et tv, der kan tilsluttet internettet (et smart-tv). Eller at du anskaffer en Chromecast-dongle, som tilsluttes en HDMI-indgang til dit tv. Chromecast koster 2-300 kr. i radio-tv-handelen. Den betjenes via en smartphone eller tablet. Brugsanvisning medfølger.

Alternativt kan du tilslutte tv’et til en pc eller laptop med HDMI-kabel. I så fald koster det ikke ekstra til Copydan.

Fra pc og laptop logger du gennem https://play.glenten.tv/signin ind med det brugernavn og adgangskode, som er opretter under aktiveringen af WEB-TV i Mit.fsanet.dk. Den understøttes i Chrome, Edge, Firefox og Safari browserne.

Fra tablet eller smartphone skal du anskaffe en App, der hedder Glenten TV, som downloades fra en App-store eller Google Play Butik.

Uanset hvordan du kommer ind, kan du fra denne EPG (Elektroniske Program Guide) vælge det program, du vil se. Systemet indeholder også:

Start forfra: Start en igangværende udsendelse forfra.

Catch Up: Gå tilbage i programoversigten (op til 7 dage tilbage) og vælge et program, du gerne ville have set, men ikke havde tid til før. En funktion der virkelig udvider mulighederne.

Du kan spole i WebTV i tv-udsendelser uden begrænsninger.

Bestil og aktiver på:  Mit.fsanet.dk