Internet pakker og priser

FSA bredbånd

Leveres i 3 hastigheder til uændrede priser siden 2013:

10/3 MB           99 kr. pr. måned. Nok hvis dit behov er webbank og e-mails. Kan streame tv.

50/20 MB      159 kr. pr. måned. Mellemhastigheden er tilstrækkeligt til de fleste.

100/30 MB    239 kr. pr. måned. Hvis du ikke gider at vente, gerne vil se “tunge” internetsider straks eller down- eller uploader store filer. Eller har flere brugere i huset.

Det første tal er download-hastighed (den hastighed hvormed du modtager fra internettet).

Det andet tal er upload-hastighed (den hastighed hvormed du sender til internettet).

FSA fører ikke større hastigheder end 100 MB, for nærværende.  Når der engang opstår behov for højere hastigheder, vil FSA levere det.

 

Vilkår for internet, se nærmere her:

FSA_Internet_Vilkår_for_internetmedlemskab 2021

 

Modem/router 

Tilslutning til FSA internet kan ske med et modem Cisco 3928 , 3940 eller Arris modem, der er leveret af FSA. Cisco 3940, udbyder vi lige nu som et renoveringsmodem til en pris på kr. 450,00 og et Arris modem til en pris på kr. 995. Modem kan når det er bestilt afhentes hos formanden, Kovangen 420 på et aftalt tidspunkt. Ved udleveringen er modem registreret til det enkelte medlem, der kvitterer for modtagelsen.

Begge modems er  både modem og router. Det har port (tilslutninger) til kablet bredbånd (RJ45 stik). Samt porte til telefoni (IP-telefoni, RJ11-stik), der kan tilsluttes et ganske almindeligt analogt telefonapparat. Forbindelse bestilles hos Evercall.

Modem etablerer et trådløst netværk i huset, wifi, hvortil man kan slutte pc, laptop, tv, printer, mobiltlf. m.m.

Fast IP-adresse

Alle modemmer forsynes automatisk med en dynamisk IP-adresse, som det tekniske system (CMTS) holder styr på. IP-adresser er derfor ikke noget, man behøver at bekymre sig om. Til visse formål, f.eks. nogle former for opkobling til firmaers IT-systemer, kræves en fast IP-adresse. FSA har et begrænset antal faste IP-adresser til rådighed, og de tildeles interesserede medlemmer efter behov.

Fast IP-adresse bestilles pr. mail til kasserer@fsanet.dk

Pris for fast IP-adresse:           25 kr. pr. måned.